Christy Vlachou

Η εκπαίδευση είναι δική μου ευθύνη.

Η επιλογή δική σας.


PLATINUM BLONDE

Είναι εφικτό να έχουμε ξανθά μαλλιά με silver blonde απόχρωση? Φυσικά και είναι όμως θέλει υπομονή, άρτια εκπαίδευση, και χρόνο. Το ντεκαπάζ είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε και δουλεύουμε με την τεχνική foiling, back to back εάν χρειαζόμαστε color correction. Ρεφλέ με demi permanent color για να έχουμε λάμψη και καλής ποιότητας μαλλιά. Ένα color trend που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.


SILVER / BLUE BLONDE

Ένα χρώμα με απαιτήσεις. Αποχρωματισμός, toning & technique. Τα χρώματα έχουν γίνει πλέον μεγάλη τάση και το 2020. Τεχνικές με το ρεφλέ είναι ο τρόπος ώστε η κάθε πελάτισσα να είναι μοναδική.


GREY OMBRE

Όταν τα μαλλιά είναι βαμμένα με μόνιμη βαφή σκούρα και η πελάτισσα επιθυμεί ένα ombre σε απόχρωση από silver έως grey, χρειαζόμαστε χρόνο και την τεχνική bubbles. Mε αυτή την διαδικασία μπορούμε να κάνουμε 2πλο αποχρωματισμό διότι τα undertones είναι πολύ έντονα σε αυτές τις βάσεις.


POWERFULL RED

POWERFULL RED

Δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες βάση χρωματότυπου και σίγουρα τα κόκκινα μαλλιά θέλουν δυνατές προσωπικότητες.
Εφαρμόστε slicing και ξεχωρίστε τμήματα μαλλιών σε ιδιαίτερα σχήματα, ώστε να δημιουργήσετε μία χρωματική παλέτα με ενδιαφέρον. Έντονο χάλκινο, κόκκινο και ένα παιχνίδισμα βιολέ, με την προσωπικότητα του μοντέλου και «ανάψαμε φωτιές».


BORN TO BE BLONDE

BORN TO BE BLONDE

Η δύναμη μιας κλασικής τεχνικής, σε εκσυγχρονισμένη έκδοση. Κλασικές ανταύγειες, με ένα συνδυασμό, foiling με babylights και slicing. Το να τονίσεις την φυσική ομορφιά, είναι πολύ σημαντικό. Η γοητεία του κλασικού ξανθού, φωτεινό χωρίς να κιτρινίζει και χωρίς να γκριζάρει, pure blonde που όλες οι γυναίκες αγαπούν.


WHITE / SILVER BLONDE

WHITE / SILVER BLONDE

Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε, θέλετε the perfect blonde. Να θυμάστε τα τέλεια ξανθά, δημιουργούνται μόνο μέσα στο κομμωτήριο. Δεν μπορείτε να τα δημιουργήσετε με ένα κουτί από το super market.
Απόλυτο αποτέλεσμα, ποιότητα μαλλιών, λάμψη και η μοναδική δική σας ξανθιά απόχρωση!!!


PAINTING

PAINTING

Οι κομμωτές είμαστε καλλιτέχνες, εάν μας εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας και μας δώσετε το χρόνο να εφαρμόσουμε τεχνικές όπως, bleach, direct color, drawing, slicing, shine line, blending, back to back μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η επιλογή του τμήματος που θα δημιουργήσουμε την τεχνική, μας δίνει την δυνατότητα, το αποτέλεσμα να είναι ήσυχο και αρμονικό ή δυνατό με ένταση.


BALAYAGE

BALAYAGE

Be a balayage expert. Η τεχνική του balayage ή του ombre ή του συνδυασμού, έχει πολλές παραλλαγές. Shadow roots και gold rose toning είναι από τα πιο ωραία αποτελέσματα για τις γυναίκες της μεσογείου. Δουλέψτε με foils ή freehand και επιλέξτε συγκεκριμένα τμήματα, ώστε να δημιουργηθούν face framing & contouring.


Mysterious blonde

Mysterious blonde

Τα ξανθιά μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις χλωμή, μπορούν όμως με την σωστή απόχρωση και make up, να δημιουργήσουν, ένα πέπλο γοητείας και μυστηρίου σε μία κυρία. Εμπιστευτείτε τα ξανθά σας μαλλιά σε ένα blonde expert.


OMBRE BALAYAGE COMBINATION

OMBRE BALAYAGE COMBINATION

Η τεχνική που μας δίνει την δυνατότητας να κάνουμε την κάθε πελάτισσα μας μοναδική. Shadow roots technique με babylights και ombre αποτέλεσμα στις άκρες. Αποχρώσεις? Στο συγκεκριμένο μοντέλο δημιουργήσαμε μία ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ, ώστε να μας δίνει την αίσθηση του παστέλ βιολέ. The perfection of making a toning formula.


CREATE WITH WARM TONES

CREATE WITH WARM TONES

Εξαιρετικά αποτελέσματα με την τεχνική blending. Το ένα χρώμα αναμιγνύεται με ένα άλλο και δημιουργούν μία δική τους ξεχωριστή απόχρωση. Ροδακινί και χρυσές αποχρώσεις για ένα ξεχωριστό look, φρέσκο και δροσερό.


CURLY HAIR IS AN ATTITUDE

CURLY HAIR IS AN ATTITUDE

Δείξτε στην πελάτισσα σας τον τρόπο να αγαπήσει τα curly μαλλιά της και εκπαιδεύστε την για το styling που χρειάζονται. Προϊόντα styling, ενισχυμένη ενυδάτωση και κατάλληλο κούρεμα θα βοηθήσουν πολύ στην αυτονομία και ελαστικότητα της μπούκλας. Τότε η αποστολή του colorist είναι να αναδείξει συγκεκριμένα σημεία με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο που χρειάζονται τα σγουρά μαλλιά.


BALAYAGE TRENDS 2020-2021

BALAYAGE TRENDS 2020-2021

Οι καραμελέ αποχρώσεις με μία τεχνική η οποία συνδυάζει ombre, balayage και babylights, είναι το απόλυτο trend. Ανάλογα το ύψος τόνου του ξανοίγματος μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε καραμελέ, μελί και βανίλια. Προσοχή, όταν το κούρεμα είναι one length, οι απαιτήσεις για το σβήσιμο είναι πιο απαιτητικές.


FASHION ADDICTED

FASHION ADDICTED

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε μία μεγάλη τάση χρωμάτων στη διεθνή αγορά. Οι κομμωτές, καλούνται να είναι πιο καλλιτέχνες από ποτέ. Χρωματικές παλέτες, blending χρωμάτων τοποθετημένα σε σχήματα με την επιλογή slicing. Όταν οι τεχνικές αρχίζουν και γίνονται περίπλοκες, τότε το επιτυχημένο αποτέλεσμα από το αποτυχημένο δεν έχουν μεγάλη απόσταση. Εκπαίδευση βαφείου, εκπαίδευση χρωμάτων, εκσυγχρονισμός.


EXTREME HAIR

EXTREME HAIR

Το ιδανικό αποτέλεσμα δημιουργείται, όταν ο colorist , ξεκινάει να βάψει τα μαλλιά, αφού έχουν κουρευτεί. Με αυτή την διαδικασία, μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός και να αναδείξει το κούρεμα. Black/violet/yellow η χρωματική μας παλέτα, έτσι απλά για να ξεχωρίσουμε λίγο.


BOB HAIRCUT WITH TURQUOISE TRIAGLES

BOB HAIRCUT WITH TURQUOISE TRIAGLES

Precision bob, είναι το τέλειο κούρεμα για τεχνικές με τριγωνικά σχήματα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε την εκπαίδευση και ανάλυση όλων των σημείων στο κεφάλι, και τα αποτελέσματα που μας δίνουν. Προσοχή το που τη βάση.


VIOLET BALAYAGE

VIOLET BALAYAGE

Τα direct χρώματα είναι ένα πολύ εύχρηστο προϊόν, για να προσφέρουμε μία υπηρεσία βαφείου, γρήγορα και εύκολα, καθώς επίσης και να εκπαιδεύσουμε την πελάτισσα μας, να παίζει με τις αποχρώσεις. Δημιουργήστε μία εξαιρετική τεχνική balayage σε συνδυασμό με babylights και «αφήστε» τα χρώματα να αναδείξουν στα ξανθά σας τμήματα.


CARAMEL HUE ON NATURAL LIGHT BRUNETTE

CARAMEL HUE ON NATURAL LIGHT BRUNETTE

Εξαιρετικός συνδυασμός, φυσικός, γοητευτικός. Προσδιορίστε τον χρωματικό τύπο της πελάτισσα, οι επιλογές για να δημιουργήσουμε, μία μοναδική τεχνική είναι ανεξάντλητες. Free hand, painting, babylights, waving, slicing, contouring, framing the face. Η εκπαίδευση στο βαφείο είναι ο σύμμαχος μας.


COLOR TRENDS 2020

COLOR TRENDS 2020

Τα ψυχρά χρώματα υποχωρούν και δίνουν τη θέση τους στα πιο φυσικά ξανθά. Βανίλια, καραμέλα και μελί, έχουν την τιμητική τους. Μην παρασύρεστε ότι για να έχουμε ένα ωραίο φωτεινό ζεστό ξανθό με έλεγχο στα χρωστικά είναι κάτι απλό. Θα πρέπει να τα κρατήσουμε φωτεινά, αλλά να μην αφήνουμε το οξειδωτικό χρώμα του ντεκαπάζ.


OCEAN BLUE LONG HAIR BALAYAGE

OCEAN BLUE LONG HAIR BALAYAGE

Τα μακριά μαλλιά , είναι η επιθυμία πολλών γυναικών. Ο συνδυασμός όμως μακριά μαλλιά & balayage σε τέτοιο ύψος τόνου, ώστε να έχουμε απόδοση στο μπλε, έχει άλλες απαιτήσεις. Εκπαίδευση στο βαφείο και στο balayage, εκπαίδευση και στην πελάτισσα, ώστε να φροντίσει να περιποιείται τα μαλλιά της στο σπίτι.


SHADOW ROOTS & PAINTING

SHADOW ROOTS & PAINTING

Αποχρωματισμός back to back με foils. Χρειαζόμαστε πολύ ανοικτό ξανθό τόνο στο ύψος του 9 ή 9+ και ο καμβάς μας, για να δημιουργήσουμε είναι έτοιμος. Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων με γκρι shadow roots και ασημί, ξανθό και ροζ/φούξια. Η εκπαίδευση βαφείου δεν τελειώνει ποτέ. Οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται, στα catwalks και στα trends, τα fashion colors, εμφανίζονται και οι πελάτισσες θα επιλέξουν το κομμωτήριο που μπορεί να τους προσφέρει, αυτό που ζητάνε.


COLOR CREATION

COLOR CREATION

Όταν γνωρίσουμε πραγματικά, τον τρόπο σκέψης, του χρωματικού κύκλου, εκπαιδευτούμε να δημιουργούμε δικές μας αποχρώσεις, μοναδικές και προσωποποιημένες στην πελάτισσα μας, αποκτούμε μία πιστή πελάτισσα. Ombre με babylights με παστέλ αποχρώσεις. Μία υπηρεσία με φανταστικά αποτελέσματα.


DARK COOL ROOTS & BLENDING

Πως δημιουργούμε ψυχρές βάσεις? Πόσο μας δυσκολεύουν τα undertones? Κανόνες βαφείου και τρόπος σκέψης. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Όμως η τεχνική Blending δεν είναι τεχνικά κάτι απλό. Στα σεμινάρια βαφείου δίνουμε μεγάλη προσοχή και κάνουμε πολύ πρακτική ώστε να καταφέρουμε πραγματικά, να διαφοροποιήσουμε το περνάω βαφή, με το χειρίζομαι το πινέλο για μία τέλεια αρμονική μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο.


SUPER BLONDE

SUPER BLONDE

Ο στόχος ξεκάθαρος, super blonde. Όλοι οι κομμωτές, γνωρίζουμε την δυσκολία δημιουργίας ενός ξανθού ομοιόμορφου, φωτεινού και λαμπερού, χωρίς να κιτρινίζει, σε σκούρα βάση της μεσογείου. Σεμινάρια εκπαίδευσης βαφείου, βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε blonde expert.


WHITE BLONDE

WHITE BLONDE

Θέλει και κόπο και τρόπο. Το λευκό ξανθό έχει δυσκολίες και απαιτεί άρτια τεχνική κατάρτιση, διαφορετικά προϊόντα αποχρωματισμού και demi permanent ρεφλέ. Ο κομμωτής χρειάζεται εκπαίδευση βαφείου, αλλά η πελάτισσα, θα πρέπει να έχει κανόνες συντήρησης του χρώματος και διατήρηση της ποιότητας.


COOPER WAVES

COOPER WAVES

Τολμήστε ….. Δημιουργήστε στο βαφείο σας, χρώματα και τεχνικές που ταιριάζουν στο μεσογειακό τύπο και ταπεραμέντο των πελατών μας. Προτείνετε να ξεχωρίσουν, επιλέγοντας συνδυασμό χάλκινων χρωματικών αποχρώσεων, που θα αναδείξουν την ένταση των ματιών τους και τη δυναμική του χαρακτήρα τους. Παρακολουθήστε σεμινάρια κομμωτικής έτσι ώστε να γνωρίζεται τον τρόπο εφαρμογής των χρωμάτων, ώστε να δημιουργεί ένα αποτέλεσμα τρισδιάστατο.


FIRE RED

FIRE RED

Το κόκκινο χρώμα έχει γίνει high trend τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν σήμερα μια κόκκινη απόχρωση. Πρόκειται για ένα χρώμα που είναι πολύ εντυπωσιακό. Στην κατηγορία του κόκκινου αναλύουμε και χρησιμοποιούμε όλες του τις διαβαθμίσεις του βιολέ, κόκκινο/βιολέ, κόκκινο, κόκκινο/πορτοκαλί.


TEMPORARY COLORS

TEMPORARY COLORS

Η ρουτίνα της δουλειάς, δεν μας «επιτρέπει» να είμαστε πολύ καλλιτέχνες. Έχουμε γίνει πιο εμπορικοί. Όμως οι καλλιτεχνικές τεχνικές μας ξεκουράζουν. Παίξτε με stencil σε ξανθά μαλλιά, με προσωρινά χρώματα, που φεύγουν στο πρώτο λούσιμο. High fashion, red carpet, μία ιδιαίτερη βραδιά. Έτσι απλά.


DRAWING THE HAIR

DRAWING THE HAIR

Όταν έχουμε χρόνο και διάθεση επιλέγουμε συγκεκριμένα τμήματα στο κεφάλι ανάλογα την επιθυμία της πελάτισσας, να φαίνεται ή όχι. Αποχρωματίζουμε και μπορούμε να γίνουμε για λίγο ζωγράφοι. Εμπνευστείτε, δημιουργήστε ξεχωρίστε στον κλάδο της κομμωτικής.


BE UNIQUE

BE UNIQUE

Θέλω να ξεχωρίζω, το target group του πελατολογίου μας, δεν περιλαμβάνει πάντα πελάτες με απλές και καθημερινές τεχνικές. Όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε συγκεκριμένα σχέδια και χρώματα με ακρίβεια, είναι κάτι απαιτητικό, χρειάζεται υπομονή, εκπαίδευση και ένα καλά οργανωμένο βαφείο, τόσο σε χρώματα όσο και σε αξεσουάρ τεχνικών.


NATURAL HAIR WITH COOL BLENDING

NATURAL HAIR WITH COOL BLENDING

Μπορούμε να έχουμε και φυσικά μαλλιά, και ωραίες τεχνικές. Επιλέγουμε συγκεκριμένα τμήματα που θα επεξεργαστούμε, δεν πειράζουμε τα φυσικά και δημιουργούμε μία χρωματική παλέτα με ψυχρές επιλογές. Brunette with cool shades.


SLICING BACK TO BACK

SLICING BACK TO BACK

Μεγάλη ποικιλία μοναδικών τεχνικών, οι οποίες γίνονται γρήγορα και εύκολα, αλλά προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εκπαίδευση βαφείου στην προσωπολογία και στα ξεχωριστά τμήματα του κεφαλιού, ώστε να μπορούμε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσουμε κάτι εντυπωσιακό. Bleaching back to back, slicing three similar color with the cooper base, and…… voila.


FRINGE DPI

FRINGE DPI

Η ανάλυση μίας φωτογραφίας μας δείχνει πολλά μικρά τετράγωνα κουτάκια. Δημιουργήστε μία μοναδική φράντζα και δώστε στο πελάτη σας να καταλάβει ότι είστε master στο χρώμα και στο βαφείο.


BLEACHED AND PEACH

BLEACHED AND PEACH

Όταν έχουμε ένα ομοιόμορφο αποχρωματισμό σε υψηλά επίπεδα ξανοίγματος τότε, έχουμε το ιδανικό φως και μπορούμε να δημιουργήσουμε όποια απόχρωση επιθυμούμε.
Be a color expert!!!


BLEND INTO FASHION

BLEND INTO FASHION

Είσαι fashion victim? Παρακολουθείς όλα τα trends? Ασχολείσαι από τώρα με τα trends του 2021? Αν αυτός είναι ο πελάτης σου , τότε η εκπαίδευση βαφείου είναι ο μόνος σου, φίλος. Τα social media, ενημερώνουν τους πελάτες μας, πριν ενημερωθούμε εμείς. Η εποχή μας θέλει ασταμάτητη ενημέρωση.


FROM BLONDE TO BLACK

FROM BLONDE TO BLACK

Δεν επιθυμούν όλες να αποκτήσουν ξανθά μαλλιά, ούτε καν να τα συντηρήσουν αν τα έχουν. Αλλάξτε τα μαλλιά, αλλάξτε διάθεση. Πάντα όμως θα θυμάστε ότι ο βασικότερος κανόνας που μαθαίνουμε στην εκπαίδευση βαφείου, είναι ότι δεν θυσιάζουμε ποτέ την ποιότητα των μαλλιών στο βωμό του χρώματος.


AUTUMN / WINTER COLLECTION

AUTUMN / WINTER COLLECTION

Το φθινόπωρο, είναι τόσο μοναδικό σε γήινες και brunette αποχρώσεις. Επιλέξτε μία τεχνική με αρμονία ή αντίθεση. Το Ανάλογο χτένισμα είναι αυτό που θα μας αναδείξει το αποτέλεσμα που δημιουργήσαμε σαν colorist.


YELLOW VS OXIDANT COLOR

YELLOW VS OXIDANT COLOR

Άλλο χρώμα το ψεύτικο κίτρινο οξειδωτικό χρώμα της ξανθιστικής ή του ντεκαπάζ και άλλο το κίτρινο χρώμα. Το κίτρινο χρώμα είναι φως, είναι λάμψη και προκαλεί την προσοχή Στα σωστά σημεία μπορεί να αναδείξει πλούσια brunette χρώματα ή να βοηθήσει στην ανάδειξη κάποιου άλλου χρώματος σε μία τεχνική.


MELTING WITH BLENDING

MELTING WITH BLENDING

Είναι τόσο trend, τόσο μοναδικό. Να μπορείς να επιλέξεις αρκετά χρώματα, όμως με την σωστή εκπαίδευση, να μπορείς πραγματικά να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα όπου δεν μπορείς να καταλάβεις από πού ξεκινάει το κάθε χρώμα και που καταλήγει.
Bleach, slicing, blending, η συνταγή της επιτυχίας.


GREY HAIR – SALT & PEPPER

GREY HAIR – SALT & PEPPER

Όταν υπάρχουν μεγάλα ποσοστά λευκών μαλλιών και δεν θέλουμε να τα βάψουμε, αλλά θέλουμε να «παγώσουμε» το χρόνο τότε εφαρμόζουμε ασημί /γκρι αποχρώσεις με μία τεχνική χωρίς ιδιαίτερη συμμετρία και το αποτέλεσμα, είναι σαν φυσικό.
Technique on grey hair or grey coverage.


ART TECHNIQUES

ART TECHNIQUES

Δεν είναι όλες οι τεχνικές εμπορικές, και δεν είναι όλες οι τεχνικές εύκολες. Η δυναμική του βαφείου όμως, έχει αλλάξει και εμείς οφείλουμε να εκσυγχρονιστούμε, διότι η πελάτισσα πολλές φορές, είναι πιο ενημερωμένη από εμάς. Εκπαίδευση, εκπαίδευση, πρακτική, πρακτική!!


QUICK & EASY

QUICK & EASY

Στο σωστό σημείο 5-6 slicing with foils και έγινε η αλλαγή. Τα χρώματα επιλογή σου. Φυσικά δεν σημαίνει ότι πάντα θα πρέπει να κάνουμε highlights μπορούμε να κάνουμε και Lowlights.


BLONDE TO COOPER

BLONDE TO COOPER

Τους κομμωτές πολλές φορές, μας παρασύρει η συνήθεια και άλλες η βιασύνη. Πάντα θέλουμε να σκουρίνουμε το ξεθωριασμένο, να κάνουμε σούπερ κάλυψη και διάφορα άλλα που έχουμε συνηθίσει με τα χρόνια. Κρατήστε την εκπαίδευση, κρατήστε τις γνώσεις και τις τεχνικές και σπάστε τα κατεστημένα και την συνήθεια. Η συνήθεια είναι ο βασικός εχθρός της δημιουργίας.


Φωτογραφία: MICHALINOS LEFTERIS

Μακιγιάζ: MARY ROKKOU

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε περισσότερα: