ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ

05 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ - BLONDE EXPERT

Σκούρες βάσεις με ανοικτές και ψυχρές επιθυμίες. Μάθετε όλα τα μυστικά. Θέλει τρόπο, χρόνο, άψογη ικανότητα εφαρμογής και τα κατάλληλα προϊόντα δημιουργίας χρώματος και περιποίησης. Δημιουργήστε μοναδικά ξανθά μαλλιά, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα μαλλιών.

Πλατινέ αποχρώσεις & Special φόρμουλες σας δίνουν τον τόνο ξανοίγματος για την υλοποίηση όλων των trends. Βαφή, ξανθιστική, αποχρωματισμός. Η μεθοδολογία των ρεφλέ, μας δίνει τις γνώσεις να ελέγχουμε τα Undertones & να δημιουργούμε όλες τις αποχρώσεις στα ξανθά μαλλιά. Hues: Golden, honey, chestnut, rose gold, caramel, ash, icy, silver, grey, platinum, pastel, white. Τεχνικές, γρήγορες, εύκολες, εμπορικές. Hair care: Shampoo, Conditioner, leave in, argan oil, keratin, moisturizing, nourishing.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΞΑΝΘΑ

Με το πέρασμα των δεκαετιών διαπιστώνουμε ότι τα περισσότερα Sex Symbol είχαν ξανθά μαλλιά. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό? Τι μήνυμα παίρνουμε όταν έχουμε μπροστά μας, μία γυναίκα με ξανθά μαλλιά? Τι μας δηλώνει το κίτρινο χρώμα στη ψυχολογία? Χρώμα ηλιακό, φωτεινό, ζεστό που δείχνει σοφία, κατανόηση, νιότη, ζωντάνια, ενεργητικότητα, ευτυχία, περιέργεια, ευελιξία, πρόοδο, ροπή στην διασκέδαση, επικοινωνία, έντονη διαισθητική αντίληψη, διανόηση, καθαρότητα συναισθημάτων και πλήρης απελευθέρωση από πάθη. Επίσης, χρώμα που τυφλώνει, εντυπωσιάζει, αποκαλύπτει αλλά ...και εμπνέει. Εκφράζει τη νεότητα, την χαρά και καθαρίζει το νου που εξαγνίζει τις σκέψεις. Συνδέεται όμως πολλές φορές με την απάτη, τη δειλία και την ζήλια. Στην χρυσαφένια του απόχρωση (χρυσοκίτρινο) αντιπροσωπεύει την πνευματική τελείωση και την ηρεμία.

Στη πράξη τώρα……

Το πιο σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη βαφή, είναι να επικοινωνήσουμε με την πελάτισσα και να έχουμε τον ίδιο στόχο.

ΡΩΤΑΜΕ: τι θέλει, τι φαντάζεται, που δουλεύει, πόσο μοντέρνα νιώθει, αν έχει κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις ο σύντροφος της.

ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ: σε πια κατηγορία ανήκει η πελάτισσα μας( classic/modern/fashion) , πόσο χρονών είναι, πόσο συχνά φροντίζει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο, πόσα χρήματα μπορεί να διαθέτει το μήνα.

ΑΚΟΥΜΕ: αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να την ακούσετε και να καταλάβετε πραγματικά τι θέλει. Μην παρασύρεστε από λέξεις που χρησιμοποιεί η πελάτισσα (πχ 8 στις 10 πελάτισσες όταν λέει ότι θέλει ένα ξανθό σαντρέ εννοεί ότι θέλει ένα ξανθό καθαρό, φωτεινό που να μην κιτρινίζει) χρησιμοποιείστε περιοδικά για να είστε σίγουροι ότι έχετε μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: βασικό χρώμα, μήκη/άκρες, ποιότητα, δομή τρίχας. Στα βαμμένα μαλλιά, όταν θέλουμε μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να εφαρμόζουμε ένα τεστ, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο στόχος είναι εφικτός.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ: δώστε της, την επαγγελματική σας άποψη για το χρωματότυπο της, εξηγήστε της τι είναι πραγματικά εφικτό να γίνει σε σχέση με τη φυσική της βάση, την κατάσταση των μαλλιών της και τέλος προτείνετε κάτι που θα μπορεί να «συντηρήσει» οικονομικά.

Είμαστε γεμάτοι πληροφορίες και πρέπει να δώσουμε στην πελάτισσα μας αυτό που θέλει. Πρέπει να νιώσει μοναδική, πρέπει να νιώσει ότι εμείς είμαστε ο άνθρωπος της, ο συνεργάτης της, ότι θα της προσφέρουμε κάτι το οποίο ΑΞΙΖΕΙ και κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει κατ’ οίκο. Μόνο τότε θα αποκτήσουμε μία «πιστή» πελάτισσα η οποία δεν θα έχει πρόβλημα με το κόστος των υπηρεσιών μας.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: συμφωνούμε με την πελάτισσα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μη φοβάστε να πείτε «όχι δεν γίνετε» σε κάτι που σας ζητούν αν θεωρείτε ότι δεν μπορεί να γίνει ή μπορεί να βλάψει την υγεία των μαλλιών.

Είναι πολύ σημαντικό να διαγνώσουμε αν στη πελάτισσα μας ταιριάζει ψυχρό ξανθό, ζεστό ξανθό, ή συνδυασμός. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τη φυσική της βάση της πελάτισσας ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν και δύναμη οξυζενέ για να επιτύχουμε το στόχο μας, διατηρώντας άριστη ποιότητα μαλλιών.

Ας κάνουμε ένα test drive

ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΑΦΗ:Η κλασική βαφή μας προσφέρει 3 τόνους ξάνοιγμα βάφοντας τα μαλλιά.

ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΗ ΒΑΦΗ:Η ξανθιστική βαφή μας προσφέρει 4-5 τόνους αποχρωματίζοντας τα μαλλιά και διορθώνει το αποτέλεσμα ανάλογα την απόχρωση που θα επιλέξουμε (πχ 11βιολέ). Η μεγάλη ποικιλία ξανθιστικών βαφών με ενσωματωμένη απόχρωση μας βοηθά να είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας μετά την εφαρμογή.

ΝΤΕΚΑΠΑΖ: Το πιο δυνατό «εργαλείο» στο βαφείο μας. Έχει τη δυνατότητα να ανοίξει φυσικά και βαμμένα μαλλιά. Μας προσφέρει το μεγαλύτερο ξάνοιγμα αποχρωματίζοντας τα μαλλιά.