16 ΜΟΝΙΜΗ ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Αν ισιώνεις τα μαλλιά σου κάθε φορά που λούζεσαι, τότε σίγουρα θα έχεις ευχηθεί να υπήρχε αυτό το μαγικό ραβδάκι που όταν άγγιζε ενώ ήταν ακόμη σπαστά ή φριζαρισμένα, θα τα έκανε ίσια και απαλά με μία κίνηση και το βασικότερο χωρίς να χρειαστεί να τα επιβαρύνεις συνέχεια με εργαλεία θερμότητας...

Μαγικά ραβδάκια, όμως, δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ειδικοί που έχουν πάντοτε τον τρόπο να βρουν λύση στο πρόβλημά σου. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ. Ας δούμε πως μπορούμε να προσφέρουμε απόλυτα ίσια μαλλιά, τα οποία παραμένουν σε άριστη κατάσταση υγιή και λαμπερά.

PERMANENT

Όταν ακούμε την λέξη περμανάντ όλοι σκεφτόμαστε σγουρά μαλλιά. Ας αποσαφηνίσουμε το όνομα της υπηρεσίας. Η λέξη permanent σημαίνει μόνιμα. Στο χώρο του κομμωτηρίου έχουμε δύο υπηρεσίες μόνιμες σε σχέση με την υφή των μαλλιών. Μόνιμα σγουρά μαλλιά & μόνιμα ίσια μαλλιά. Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να μιλάμε στην πελάτισσα για την υπηρεσία που θα τις προσφέρει από ίσια, σγουρά μαλλιά ( περμανάντ) και όταν θέλουμε να τις προτείνουμε να αλλάξει τα μαλλιά της από ίσια σε σγουρά τότε μιλάμε για μόνιμη ισιωτική. Δηλαδή η Μόνιμη ισιωτική σαν υπηρεσία, απευθύνεται στην πελάτισσα η οποία θέλει να «ξεχάσει» ότι έχει σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Θέλει να λούζεται, να ξυπνάει, να είναι διακοπές, να βγαίνει από την θάλασσα και τα μαλλιά της να είναι πάντα ίσια.

Ποια είναι η διαφορά αυτής της υπηρεσίας από την υπηρεσία της κερατίνης?

Όταν εφαρμόσω στην πελάτισσα την υπηρεσία της κερατίνης τότε θα της προσφέρω ένα «ίσιο» αποτέλεσμα που θα έχει διάρκεια από 3 έως 4 μήνες ανάλογα με το προϊόν και ανάλογα με την συντήρηση που θα εφαρμόσει η ίδια η πελάτισσά, (προϊόντα λουσίματος, τεχνικές εργασίες κτλ)

Μετά το πέρασμα αυτού του χρονικού διαστήματος τα μαλλιά θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Όταν εφαρμόσω στην πελάτισσα την υπηρεσία της ισιωτικής, τότε τα μαλλιά της θα παραμείνουν ίσια και μετά από 4 ή 5 μήνες και θα πρέπει να επαναλάβει την υπηρεσία στην νέα φυσική ρίζα (ανάλογα με το πόσο γρήγορα μακραίνουν).

Τι συμβαίνει στα μαλλιά ώστε να γίνουν από σγουρά, ίσια?

Κατά την διάρκεια λουσίματος των μαλλιών ανοίγουμε τους υδρογονικούς δεσμούς της τρίχας. Στη συνέχεια εφαρμόζοντας την λοσιόν ανοίγουμε τους ιωνικούς και δισουλφιδικούς δεσμούς. Σε αυτό το στάδιο αρχίζει η μεταμόρφωση. Αφού ολοκληρωθεί ο χρόνος αναμονής, ολοκληρώνουμε την υπηρεσία εφαρμόζοντας το φιξάρισμα .Το φιξάρισμα επανασυνδέει τους δισουλφιδικούς δεσμούς, το χαμηλό PH του επανασυνδέει τους ιωνικούς και όταν τα μαλλιά στεγνώσουν συνδέονται και οι υδρογονικοί. Τα μαλλιά έχουν μόνιμα το νέο σχήμα το οποίο δώσαμε εμείς με την πρέσα.

Για ποιο λόγω προτείνουμε στη πελάτισσα μας την υπηρεσία μόνιμης ισιωτικής:

Νέο Look, είναι στη μόδα, για λόγους προσωπολογίας, ανάδειξη σημείων στο κούρεμα, μείωση όγκου στα μαλλιά, για να προσφέρουμε μία νέα υπηρεσία